Γιατί οι τιμές της SecureWeb είναι τόσο χαμηλές σε σχέση με άλλες εταιρίες?

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, και την κοινότητα των απανταχού προγραμματιστών να μεγαλώνει, δημιουργήθηκαν πρότυπα και πλαίσια κατασκευής ιστοσελίδων τα οποία βελτιστοποιούν την ποιότητα και την ταχύτητα κατασκευής στο μέγιστο. Πληρούν εξ ολοκλήρου τις απαιτήσεις των χρηστών κάθε συσκευής που συνδέεται με το ίντερνετ και είναι σχεδιασμένα με όλες τις σύγχρονες αποδοτικές τεχνικές προβολής. Χρησιμοποιούνται από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, όπως το Facebook News, τη SONY, το Microsoft News Center, τη Marks and Spencer, τη Walt Disney, το BBC America, το MTV News το Bloomberg και πολλές άλλες.  Εξασφαλίζουν ταυτόχρονα την εξαιρετική εμπειρία για το χρήστη, την ελαχιστοποίηση του κόστους καθώς μειώνεται θεαματικά ο χρόνος κατασκευής, και τέλος τη μη εξάρτηση από τις εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε προγραμματιστές και να εκμεταλλευτείτε το προϊόν που σας παραδώσαμε χωρίς να εξαρτάστε καθόλου από εμάς. Τέλος, η δυνατότητα που μας δίνει το διαδίκτυο για αποστολή των απαραίτητων στοιχείων, αλλά και για ποιοτικές διαδικτυακές συνεδρίες, μας γλυτώνει χρόνο και κόπο μειώνοντας το τελικό κόστος για εσάς.

Σε πόσες μέρες θα είναι έτοιμη η ιστοσελίδα μου ή το ηλεκτρονικό μου κατάστημα?

Η ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, από τη στιγμή που θα μας στείλετε το απαραίτητο υλικό, θα είναι έτοιμο μέσα σε ελάχιστες ημέρες. Στην πραγματικότητα θα είναι έτοιμα μέσα σε λίγες ώρες, ενώ θα πραγματοποιούμε εξαντλητικούς ελέγχους και συνεχείς ανανεώσεις έως ότου πετύχουμε την άριστη λειτουργία και τη μοναδική εμφάνιση. Θα μπορείτε να ελέγχετε την πορεία της υλοποίησης online καθόλη τη διάρκεια της, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που θα σας παρέχουμε, ώστε να μας κάνετε τις κατάλληλες υποδείξεις.

Τι υλικό χρειάζεται να παραθέσω στους προγραμματιστές?

Το υλικά που θα χρειαστούμε για να κάνουμε μαγικά, είναι τα εξής: 1) Κείμενα που συνοδεύουν την επιχείρηση ή το επάγγελμα σας. Απαραίτητα είναι τα κείμενα που αναφέρονται με λίγα λόγια στην επιχείρηση σας ή σε εσάς, αλλά και τα κείμενα που περιγράφουν τις υπηρεσίες σας. Η ομάδα μας θα ελέγξει τα κείμενα σας και θα τα διορθώσει με προγραμματιστική σκοπιά, όπου χρειαστεί. 2) Σχετικές φωτογραφίες που δείχνουν όλο τον κύκλο εργασιών σας. Σε περίπτωση που το υλικό σας δεν μας καλύπτει, αναλαμβάνουμε να εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα σας με μοναδικές εικόνες όπου χρειαστεί. 3) Στοιχεία επικοινωνίας και λοιπά στοιχεία που θέλετε απαραιτήτως να προσθέσουμε στην ιστοσελίδα. Τέλος, σε περίπτωση που διατηρείτε λογαριασμό στα social media, αποτελεί μια πλούσια πηγή σχετικού υλικού για να χρησιμοποιήσουμε.

Πρέπει να παραδώσω όλο το ποσό για να ξεκινήσει η υλοποίηση?

Όχι δεν χρειάζεται όλο το ποσό. Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε ολόκληρο το κόστος εξαρχής σε μια δόση, αρκεί η αγορά του χώρου. Το μόνο έξοδο που θα χρειαστεί για να ξεκινήσουμε τη δουλειά μας και να δείτε την υλοποίηση του site σας να ξεκινάει, είναι η αγορά του Domain (ονόματος) και του Hosting (χώρου), ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα, είτε μέσω του live chat, είτε στα στοιχεία επικοινωνίας, ώστε να σας ενημερώσουμε ποιο είναι το απαιτούμενο ποσό στην περίπτωση σας, Σε περίπτωση που έχετε ήδη Domain και Hosting, ξεκινάμε αμέσως στην κατασκευή χωρίς το παραμικρό κόστος. Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα επίδειξης μακέτας με την αρχική σας σελίδα χωρίς κανένα απολύτως κόστος, μέσω team viewer ή φωτογραφιών, κατόπιν συνεννόησης σε συνεδρία.

Πόσο εύκολη είναι η διαχείριση της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος?

Η διαχείριση της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος αποτελεί μια εύκολη σχετικά υπόθεση μετά από μια σύντομη εκπαίδευση πάνω στις βασικές λειτουργίες. Με την χαρακτηριστική ευκολία που επεξεργάζεστε τα στοιχεία σας στο Facebook ή σε άλλες παρόμοιες πλατφόρμες, θα μπορείτε να αναβάσετε καινούργια άρθρα, να επεξεργαστείτε ήδη δημοσιευμένα κείμενα, να διαχειριστείτε τις παραγγελίες σας ή να δημιουργήσετε καινούργια προϊόντα και να χειριστείτε τις ιδιότητες τους. Εάν θελήσετε κάποια εικαστική παρέμβαση ή κάποια τροποποίηση πέραν των δυνατοτήτων σας είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Μπορώ να ζητήσω μια προσωπική προσφορά με τρόπο πληρωμής που να εφαρμόζει στις ανάγκες μου?

Επιζητούμε κάθε υπηρεσία μας να παραδίδεται κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του εκάστοτε πελάτη. Θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω Live Chat, ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας, και να ζητήσετε μια συγκεκριμένη προσφορά που να εφαρμόζει στις ανάγκες σας, ή να μας υποδείξετε τον τρόπο με τον οποίο σας βολεύει να πραγματοποιηθεί η συνεργασία μας.

Τι εγγύηση έχω για τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος?

Ως πελάτες μας έχετε το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών και αναίρεση της συνεργασίας με την SecureWeb, σε περίπτωση που δεν έχετε μείνει ευχαριστημένοι από το επίπεδο των υπηρεσιών που αφορούν την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας ή του eshop, όπως ακριβώς ορίζεται από τον κατασκευαστή του εκάστοτε πρότυπου, αλλά και την σταθερότητα και την ταχύτητα των server. Επίσης δεν είστε υποχρεωμένοι να καταβάλλετε ολόκληρο το ποσό, μέχρι να παραλάβετε μια πλήρως λειτουργική και ολοκληρωμένη ιστοσελίδα. Το Domain και το Hosting αποτελούν ιδιοκτησία σας, και μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε με όποιο τρόπο θέλετε από την πρώτη στιγμή, ενώ σε περίπτωση που αποφασίσετε τη λύση της συνεργασίας μας, οι νέοι προγραμματιστές σας θα δουλέψουν με ευκολία πάνω στα πρότυπα που χρησιμοποιούμε.

 

Έχετε ακόμα απορίες? Επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία που θα βρείτε στη σελίδα μας ή στο Live Chat για περισσότερες πληροφορίες.